Schade met spoed?

Bel tel. 010-59 276 22.

Isolatie glas

Isolatieglas

In een gemiddelde woning kan de energiebesparing door toepassing van Standaard isolatieglas ten opzichte van enkel glas oplopen tot € 175,- per jaar, en bij HR++ glas zelfs tot 435,-
Het geeft veel meer comfort (voorkomt koustraling en daardoor het tocht gevoel) is kosten besparend en beter voor het milieu!
 

Isolatieglas is in veel varianten te verkrijgen, hieronder vindt u de meest voorkomende soorten:

 • Standaard Isolatieglas
  Standaard isolatieglas bestaat uit 2 glasbladen met hiertussen een spouw. Deze spouw is gevuld met droge lucht. Omdat lucht een hoge warmteweerstand heeft, wordt er minder warmte doorgegeven ten opzicht van enkelglas.

 

 • HR+ Isolatieglas (lucht gevuld)
  HR+ Isolatieglas heeft ten opzichte van Standaard Isolatieglas een metaalcoating die is aangebracht op één van de glasbladen die de warmtestraling binnenshuis weer naar binnen toe reflecteert.

 

 • HR++ Isolatieglas (gas gevuld)
  HR++ Isolatieglas heeft ten opzichte van HR+ Isolatieglas naast een metaalcoating ook een Argongas gevulde spouw welke zorgt voor een nog betere isolatie. 

   
 • HR++ Isolatieglas (gas gevuld) 4 seizoenen
  HR++ Isolatieglas 4 seizoenen heeft ten opzichte van HR++ naast een metaalcoating een Argongas gevulde spouw een nog betere isolatie. Is warm in de winter, koel in de zomer, vrije lichtinval en ideaal voor alle jaargetijden.

 

Het is ook mogelijk de bovengenoemde producten uit te voeren in een brandwerende-, geluidswerende-, en/of inbraakwerende variant.

 

Nieuws

6% btw regel op arbeid

Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen omlaag naar 6% met ingang van 1 maart 2013 Wat

Isoleren

Prijs en besparing Met isolatie verhoogt u uw wooncomfort. U begint bovendiendirect met besparen op

Laatste projecten

© 2022 Hoek Glas