Schade met spoed?

Bel tel. 010-59 276 22.

Glas in Lood

GLAS IN LOOD
Mocht u vragen hebben over uw glas in loodraam dan kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Aangezien wij een ruime ervaring hebben met glas in lood, kunnen wij u dan ook een gedegen advies geven. Ook kunt u een e-mail sturen met daarbij de afmetingen en een foto of omschrijving van het raam zodat wij u gelijk per mail meer informatie en een offerte kunnen toesturen.

 

GLAS IN LOOD RESTAURATIE
Normaal gesproken gaat een glas in loodraam enkele decennia mee. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat het glas in lood toch beschadigd raakt. Afhankelijk van het raam zijn er verschillende mogelijkheden om het raam te restaureren.

 

GLAS IN LOOD REPARATIE TER PLAATSE
Als alleen het ruitje in het glas in loodraam kapot is gegaan en de rest van het raam nog geheel intact is, dan is het vaak mogelijk om het ruitje in het glas in loodraam ter plaatse te reparen.

 

GLAS IN LOOD RESTAURATIE IN ATELIER
Mocht het lood in het glas in loodraam door de jaren heen toch wat zwakker of droger zijn geworden waardoor het glas in loodraam rammelt of bol is komen te staan dan is het verstandig het raam opnieuw te verloden. We zullen dan de oude stukken glas uit het lood halen, schoonmaken om het vervolgens weer opnieuw in het lood te zetten.
Voor ensuite deuren of grote bovenlichten maken we bij deze restauratie
gebruik van staallood. In de kern van het lood zit in plaats van lood staal.
Dit is aan de buitenkant niet te zien, maar zorgt er wel voor dat het glas
in loodraam nog steviger wordt.

 

GLAS IN LOOD NIEUW ONTWERP
Wilt u graag een nieuw glas in loodraam in uw huis, dan kunnen wij u enkele voorbeelden laten zien van glas in lood ontwerpen die door onze glazeniers met jarenlange ervaring worden gemaakt. We zullen hierbij uw wensen vormgeven in het raam en tevens rekening houden met de stijl van (het glas in lood in) uw huis. Ook kunt u zelf met een voorstel komen voor een ontwerp, die wij dan verder zullen uitwerken.

GEBRANDSCHILDERD GLAS
In ons atelier is het mogelijk om gebrandschilderd glas te restaureren of om een nieuw ontwerp te brandschilderen. Wilt u bijvoorbeeld uw familiewapen of ouderlijk
huis in gebrandschilderd glas, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

     

Nieuws

6% btw regel op arbeid

Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen omlaag naar 6% met ingang van 1 maart 2013 Wat

Isoleren

Prijs en besparing Met isolatie verhoogt u uw wooncomfort. U begint bovendiendirect met besparen op

Laatste projecten

© 2024 Hoek Glas